Haibike HardNine 5 2022

Katalog

Výrobce
Velikost

Jízdní kola  Počet produktů: 60

Podkategorie

  • Horská

    Horské kolo (MTB) zvolí příznivci jízdy v přírodě a hlavně ti, kteří vyhledávají terén v podobě turistických tras, lesních pěšin apd. Horská kola můžou být pevná (přední odpružená vidlice), nebo celoodpružená. Dále se horská kola dělí do skupin podle průměru kol - 26", 27,5" a 29".

  • Krosová

    Krosové jízdní kolo lze považovat za kompromis mezi kolem silničním a horským. V ČR je tento typ velmi oblíbený a prodávaný. Lze ho výborně využít na cyklo-turistické vyjížďky. Je vhodné do města, na silnici i do lehkého terénu.

  • Dětská kola, odrážedla

    Dětská kola 20" a 24". Nabízíme pouze kola s kvalitní výbavou, nejčastěji Shimano, tak aby dítě mělo komfortní přesné řazení a účinné brzdy.

  • Trekking 28"

    Treková jízdní kola jsou vhodná pro běžný městský provoz, ale i pro cyklo-turistické vyjížďky. Jsou plně vybaveny tak, aby zákazník nemusel nic dokupovat a měl ho hned po koupi vybavené do městského provozu. Trekkingové jízdní kolo je zpravidla vybaveno blatníky, nosičem a kompletním osvětlením.

  • Silniční kola

    Silniční kola (ROAD). Vhodné zejména na asfaltové povrchy a silnice.

  • Cyklokrosová kola

    Speciální disciplína, která má čím dál vetší oblibu. Určitě není třeba dlouze představovat, Česká republika má několik předních světových jezdců.

  • City / Urban bike

    ...se označují jízdní kola pro všestrannou jízdu nejen terénem, ale i po městě, či po pláži. Můžete se setkat i s označením "ATB". Tyto kola můžou být velikosti 28" i 26". Jsou plně vybaveny tak, aby zákazník nemusel nic dokupovat a měl ho hned po koupi vybavené do městského provozu, nebo třeba na nákupy. Jízdní kolo tohoto typu je zpravidla vybaveno blatníky, nosičem a kompletním osvětlením.

  • Dirt - Street - Freeride

    Jízdní kola Dirt Bike, nebo také označená Street jsou určená na dráhu se skoky a na technickou jízdu. Jsou vybavená přehazovačkou, odpruženou vidlicí, účinnými brzdami. Mají větší rám než BMX kola. Skoky a jízda po zadním - to je Dirtové kolo.

  • Cruisery

    Cruisery jsou kola připomínající stavbou motocykly typu chopper s vysoko umístěnými řidítky a nataženým posedem. Tato kola jsou stavěna především na efekt. S těží s ním uděláte dlouhé cyklo-turistické vyjížďky, ale pro běžný městský provoz ho lze bez problémů užívat a navíc velice stylově!...

  • BMX

    BMX kola se používají pro jízdu v agresivním terénu na dráze se skoky, podobné jako v motokrosu. BMX = Bicycle Moto-cross[X]. BMX kola mají typicky malý rám na kolech 20" pro dobrou ovladatelnost a odolnou stavbu, aby vydržely extrémní zatížení. Tyto kola se také dělají ve verzi Freestyle. Hlavní rozdíl je v tom, že jsou standartně na náboje montovány (pegy) kolíky, umožňující triky na zemi, na překážkách, rampě a podobně.

na stránku
Zobrazují se 1 – 12 z 60 položek
Zobrazují se 1 – 12 z 60 položek
Jízdní kola

Jízdní kola CROSSová, MTB, Cruisery, BMX, Dirt a TREKinková od osvědčených značek na našem i světovém trhu.